Τοποθέτηση Προγυαλισμένων Δαπέδων

Αποθήκευση και οδηγίες τοποθέτησης των προγυαλισμένων δαπέδων της Parla. 

Το μυστικό για την αρχή μιας  επιτυχημένης τοποθέτησης , είναι η έγκαιρη αποθήκευση στον χώρο που επιθυμήτε να γίνει η τοποθέτηση του προγυαλισμένου δαπέδου , όταν οι συνθήκες θερμοκρασίας έχουν μεγάλη διαφορά . Αυτό συμβαίνει γιατί τα προγυαλισμένα δάπεδα της Parla , είναι φτιαγμένα από 100% αληθινό ξύλο , με αποτέλεσμα να έχει τις ίδιες ιδιότητες , όπως η συστολή και η διαστολή. Η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας οδηγεί σε αυξημένη εμφάνιση των ιδιοτήτων αυτών , κατα κύριο λόγο τους μήνες του χειμώνα , όπου και προτείνεται η παραμόνη των υλικών στον χώρο σας για 48 ώρες πριν την τοποθέτηση τους . 

 

Απαιτήσεις του ήδη υπάρχοντός δαπέδου εφαρμογής.

Η Parla , λόγω της συνεχής ενημέρωσης της με τα παγκόσμια πρότυπα τόσο κατασκευής όσο και εφαρμογής , σας προσφέρει το ειδικό υπόστρωμα της , για την δημιουργία του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος. Το ήδη υπάρχων πάτωμα σας , δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα , αφού το υπόστρωμα δημιουργεί νέα επιφάνεια , χώρις όμως να σημαινεί πως μπορεί να τοποθετηθεί σε άκρως ανισόποδες επιφάνειες , με εμφανή προβλήματα κατασκεύης τους . Τα προγυαλισμένα δάπεδα , προυποθέτουν μια σχετικά ίση σταθερή επιφάνεια , που σε συνδυασμό με το ειδικό υπόστρωμα δημιουργεί το μέγιστο τόσο οπτικά όσο και τεχνικά αποτέλεσμα.

Τοποθέτηση από τα εξιδικευμένα συνεργεία της Parla Hellas.

H Parla Hellas , πίστη στα θέλω και τις αναγκές των πελατών της , αναλαμβάνει την τοποθέτηση του δάπεδου της επιλογής σας , ακόμα και την δημιουργία ειδικών κατασκευών όπου αυτό είναι εφικτό . Έτσι , είστε σίγουροι για το τελικό αποτελέσμα , τόσο οπτικά όσο και τεχνικά με την λιγότερη δυνατή ειδική επεξεργασία του χώρου σας , ώστε η τοποθέτηση να είναι άμεση , γρήγορη και αποτελεσματική. Τα έμπειρα συνεργεία της Parla Hellas , εκπαιδεύονται διαρκώς και λαμβάνουν συνεχείς ενημερώσεις για οποιαδήποτε νέα τεχνική ή σχετική ανακοινώση για τα προγυαλισμένα δάπεδα , ώστε να ανταποκρίνονται με το παραπάνω στις απαιτήσεις σας και να δημιουργούν το αποτέλεσμα που θέλατε!