Προσφορές

Aντιμικροβιακή επίστρωση
Ως ο πρώτος κατασκευαστής σκληρών πατωμάτων στην Ευρώπη , η Parla έφερε ένα αποτελεσματικό και ασφαλές αντιμικροβιακό βερνίκι με βάση τους κανόνες υγιεινής που ισχύουν για τα ιόντα αργύρου στην αγορά. Μετα από την τοποθέτηση τα βακτήρια και πολλά άλλα επιβλαβείς μικρόβια μπορούν να αναπτυχθούν στο πάτωμα το οποίο γίνεται ανθυγιεινό. Η αντιμικροβιακή επίστρωση της Parla χρησιμεύει για την ενίσχυση της καταστροφής μικροβίων η εμφάνιση των οποίων είναι ένα φυσικό φαινόμενο και η επικάλυψη αυτή δεν περιέχει καμμία επικίνδυνη χημική ουσία. Η αντιμικροβιακή προστασία του παρκέ είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με παιδιά , για οίκους ευγηρίας και για χώρους που υπάρχουν τρόφιμα.
Αντιχαρακτικό αποτέλεσμα
Σε αντίθεση με τις παλαιότερες και επιβλαβείς για το περιβάλλον τεχνικές anti-scratch (οξείδια αλουμινίου , κεραμικά βερνίκια) το αποτέλεσμα anti-scratch της Parla βασίζεται στην πιο πρόσφατη νανοτεχνολογία. Το silvershield βερνίκι προστατεύει την επιφάνεια του δαπέδου από γρατζουνιές , εξακολουθώντας να διατηρεί τα άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του βερνικιού και χωρίς να προκαλεί κίνδυνο για την υγεία. Το στρώμα βερνικιού παραμένει λεπτό δίνοντας έμφαση στην φυσική ομορφιά του ξύλου. Η ευελιξία του βερνικιού επιτρέπει στο στρώμα να προσαρμοστεί στην φυσική κίνηση του ξύλου.
 

πατωματα

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ , ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Η PARLAFLOR ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Στα βόρεια το ξύλο μεγαλώνει αργά και δυνατά. Η Parla χρησιμοποιεί ξυλεία από τα σκανδιναβικά δάση για να δημιουργήσει τον πυρήνα των δαπέδων της Parla.

H επιφάνεια των δαπέδων και κυρίως ο υψηλός φωτισμός προσδίδουν την φυσική ομορφιά του ξύλου με μια μοναδική σχεδίαση.

Η αντοχή και η ποικιλία των δαπέδων της Parla εξασφαλίζεται απο την ασυμβίβαστη δεξιοτεχνία που έχει διαμορφωθεί εδώ και δεκαετίες.

Σε όλα τα στάδια και τις διαδικασίες παραγωγής η Parla επωφελείται από την τεχνολογική εξέλιξη ενώ παράλληλα σέβεται την φύση.

Μονοσάνιδα δάπεδα Εντυπωσιακά μονοσάνιδα παρκέτα, αγνή ομορφιά Τα μονοσάνιδα παρκέτα συγχωνεύουν την όψη μιας παραδοσιακής σανίδας δαπέδου και τα πλεονεκτήματά της ενσωματώνονται σε παρκέτα πολύ υψηλής τεχνολογίας. Το στρώμα της ωφέλιμης επιφάνειας είναι ίση σε πλάτος σε όλη τη σανίδα. Η συλλογή περιλαμβάνει πολλές εντυπωσιακές επιλογές. Είναι σίγουρο ότι έχει κάτι για όλους, δάπεδα με κύρος και μοναδικά σε διαρθρωτική αντοχή.

1 strip Collection

Εντυπωσιακά μονοσάνιδα παρκέτα, αγνή ομορφιά

τοποθετηση

Αναπαραγωγή Βίντεο

3 strip Collection

τρισάνιδα δάπεδα, εκφραστικότητα και ζωντάνια

Η συλλογή παρκέτων της Parla έχει επιτευχθεί μέσα από την εμπειρία δεκαετιών. Προς το παρόν, απαρτίζεται από ένα μοναδικό δείγμα από τα πιο εξαίσια ξύλα στον κόσμο.
Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα καταπληκτικό παρκέτο που να ταιριάζει στην επίπλωσή σας. Κάθε είδος ξύλου, έχει τη δική του φυσική χρωματική παραλλαγή και ομορφιά στην εμφάνιση, εξαιτίας της ποικιλίας στη φορά των ινών του ξύλου.
Με βάση την απόχρωση και το σχέδιο του ξύλου, τα είδη ξυλείας έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες. Κάποιες από αυτές έχουν φυσικά την ίδια απόχρωση ενώ άλλες παρουσιάζουν μεγαλύτερες διαφορές. Η ποιότητα και η αντοχή τους έχουν τις ίδιες προδιαγραφές, ανεξάρτητα από την χρωματική τους απόχρωση ή τα σχέδια των νερών τους.